Zoeken naar salonboot amsterdam light festival

salonboot amsterdam light festival
Amsterdam Light Festival Blue Boat Company.
Wij zijn een partnership aangegaan met de Make-a-Wish en doneren 025, per verkocht Amsterdam Light Festival aan deze stichting, die hiermee wensen van kinderen met een ernstige ziekte in vervulling laat gaan. Meer over deze actie kan je vinden op de Blue Boat Light a Wish pagina.
Home Rederij Vlaun.
Meest geboekt voor bedrijfsborrels en huwelijken. Deze luxe salonboot behoort tot een van de ruimste klassieke rondvaartboten van Amsterdam en is door zijn unieke indeling geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen tot 50 personen. Tevens is de Old Queen uitermate geschikt voor zakelijke gelegenheden zoals: bedrijfsborrels, bedrijfsuitjes of personeelsfeesten.
OUD NIEUW New Years Eve fireworks in Amsterdam.
Looking for more ideas for a wintertime Amsterdam City Break? Check out this post on Eurostar.com. You might also like these posts.: Sleep on a houseboat in Amsterdam. Amsterdam Light Festival. 13 Amsterdam secrets. 15 specialty beer bars in Amsterdam.
Amsterdam Light festival cruise Bootuitjes.nl.
Van 1 december tot 31 januari wordt Amsterdam weer omgetoverd tot een magisch winter paradijs. Meer dan 35 kunstwerken verlichten dan de vaarroutes langs de Amsterdamse grachten. Amsterdam is alweer toe aan de vijfde editie van het wonderlijke Light Festival.
Salonboot Amsterdam? Stijlvol door de grachten met Private Boat Tours.
Denkt u meer aan een romantische gelegenheid zoals een huwelijksaanzoek onder de Magere Brug of wellicht zelfs uw trouwdag vieren op het water? Onze salonboten zijn aangewezen als bijzondere trouwlocatie voor het stadsdeel Amsterdam Centrum. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!
Amsterdam Light Festival met een salonboot inclusief kerststol en drankjes 50% korting / NuDeal.
Maak het Amsterdam Light Festival mee vanaf het water. Wil jij het Amsterdam Light Festival meemaken vanuit de boot? Een lichtshow die zijn weerga niet kent? Met de salonboot langs de lichtjesroute van Amsterdam Boat Experience profiteer je nu van een scherpe aanbieding.
Luxe salonboot Agatha Varen tijdens Amsterdam Light Festival.
Heeft u een vraag? Een onvergetelijke ervaring op een unieke salonboot. Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u om u tocht te in te plannen of de kaarten voor het Amsterdam Light festival te reserveren.
Varen Amsterdam Light Festival Rederij Aemstelland Amsterdam.
Na de succesvolle edities van afgelopen jaren start vanaf 29 november 2018 alweer de 7e editie van het Light Festival in Amsterdam. Hedendaagse Internationale lichtkunstenaars en architecten toveren de stad om tot een waar lichtparadijs, naast de monumentale gebouwen is er lichtkunst te zien van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars. Dit openbaar toegankelijke evenement wordt betaald uit publieksinkomsten, sponsoring en voor een groot deel ook door subsidies. Geniet van een stijlvolle rondvaart op een klassieke salonboot langs alle bezienswaardigheden en kunstwerken van dit festival in Amsterdam.
Amsterdam Light Festival rondvaart Tours Tickets.
Geniet van het Amsterdam Light Festival vanaf een luxe salonboot met Gl├╝hwein, onbeperkt drankjes en snacks aan boord. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij het Anne Frank Huis. 7% 32 50., Water Colors Cruise IceAmsterdam. Combineer een prachtige rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival met een rondje schaatsen op het Museumplein.
De boot Hotel Pulitzer Amsterdam.
Er is geen betere manier om Amsterdam te zien dan vanaf het water. Pulitzers klassieke salonboot uit 1909 is zonder twijfel een lust voor het oog. Deze spetter van een schuit voldoet aan alle klassieke karakteristieken: glimmend teakhout en koper, traditionele tapijten, marmer, stevig leer en glanzend glas in lood.
Rondvaartboot Ilje Cordaan.
Aanbieding Amsterdam Light Festival. Het Amsterdam Light Festival is een winters lichtfestival voor alle leeftijden. Van 29 november tot en met 20 januari 2019 dient het historische centrum van Amsterdam voor het 7de jaar als uniek decor voor dit internationale licht en waterfestival.
Home Rondvaart met salonboot in Amsterdam.
De Britannia is een prachtig opgebouwde, half open, originele salonboot en biedt ruim plaats aan 12 personen. Je hebt goed zicht vanwege de panorama view. Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam en omgeving. Route en duur van de vaartocht kunnen in overleg met jou worden bepaald. Heb je iets te vieren met familie, vrienden, collegas of zakenrelaties? Wil je op een originele manier vervoerd worden van de ene naar de andere locatie? Het varend erfgoed de Britannia is te huur voor elk soort gelegenheid. De vaarkosten bedragen 180 per uur. Heb je interesse om mee te varen? Neem contact op met de kapitein Erick Eek, 06 2450 9493, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het weer in Amsterdam. Kalender van Amsterdam. Amsterdam Light Festival.

Contacteer ons

aanbieding amsterdam light festival
amsterdam light festival tour
social deal amsterdam light festival
route light festival amsterdam
festival amsterdam augustus
muziek studio amsterdam
blue boat company amsterdam light festival
amsterdam light festival illuminade
salonboot amsterdam light festival
looproute light festival amsterdam
open air festival amsterdam