Meer resultaten voor amsterdam light festival tour

amsterdam light festival tour
Unieke Boot Tour Amsterdam Light Festival en de Jonckvrouwe! A-NORTH.
Hij vaart nu met veel plezier de Amsterdam Light Tour in salonboot de Jonckvrouwe, 2 vaarten per avond van 17.00-19.00 uur en van 20.00-22.00 uur. Amsterdam Light Festival. De Jonckvrouwe vaart onder het genot van een lekker drankje een route van 65, kilometer, precies de Thinline route van de Chinese kunstenaar Ai Weiwei.
Amsterdam Light Festival Verwarmde, overdekte boot huren Amsterdam.
De Varende Brasserie: Speciaal voor het Amsterdam Light Festival heeft Boot Huren Amsterdam dit arrangement samengesteld. U wordt totaal verzorgd tijdens deze unieke rondvaart, waarbij u twee keer aanmeert bij een bijzonder restaurant waar uw voor, hoofd en nagerechten aan boord worden geserveerd.
Amsterdam Light Festival Blue Boat Company.
Wij zijn een partnership aangegaan met de Make-a-Wish en doneren 025, per verkocht Amsterdam Light Festival aan deze stichting, die hiermee wensen van kinderen met een ernstige ziekte in vervulling laat gaan. Meer over deze actie kan je vinden op de Blue Boat Light a Wish pagina. Editie7: The medium is the message. Voor onze zevende editie nemen kunstenaars uit binnen en buitenland je mee op reis langs 24 speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. De 53 dagen durende tentoonstelling staat dit jaar in het teken van het thema The Medium is the Message, de beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen staan in deze editie centraal. To receive news, updates and tour packages via email.
Amsterdam Light Festival 2018-2019 Priveboot vanaf 3250, p.p. all-in.
Boek een dinner cruise arrangement voor het Amsterdam Light Festival. Eind november starten we weer met de Amsterdam Light Festival dinner cruise. Boek nu één van onze speciale dinner cruise arrangementen en geniet van het Amsterdam Light Festival Met nog.
Amsterdam Light Festival met een salonboot inclusief kerststol en drankjes 50% korting / NuDeal.
Voor 1950, geniet je van een welkomstdrankje inclusief een plakje cake, ga je aan boord en bewonder je 75 minuten lang het lichtspektakel, dat Amsterdam Light Festival 2018 biedt. Het Amsterdam Light Festival 2018 begint op 29 november en duurt tot en met 20 januari 2019.
Ervaar het Amsterdam Light Festival op de fiets! 2 uur in Amsterdam.
Het A-Bike Light Festival Tour laat je genieten van het beste van twee exposities. Wat ga je zien tijdens de A-Bike Light Festival Tour? De lichtkunstwerken die tijdens het Amsterdam Light Festival tot leven worden gebracht, zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor het festival.
Amsterdam Light Festival Boek direct een boot vanaf 3250, p.p. all-in!
Het succesvolle Amsterdam Light Festival belooft dit jaar de grachtengordel nog fraaier te verlichten. Met als thema The Medium is The Message varen wij tussen 29 november 2018 en 20 januari 2019 langs de 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte licht-kunstwerken.
Amsterdam Light Festival LOVERS canal cruises.
Speciale prijs 31.50 37.50 Boek tickets. Amsterdam Light Festival. Het fantastische Amsterdam Light Festival 2018 2019 start op 29 november. Met 37 kunstenaars uit 14 landen is de zevende editie van het Amsterdam Light Festival er zeker een editie om niet te missen.
Het Amsterdam Light Festival komt er weer aan! Original Tours Events Nederland B.V.
Beleef Amsterdam deze winter op een Cheesy manier! Proef de meest bizarre en unieke kazen en ontdek daarnaast deze prachtige stad, tijdens de one" of a kind" Old Amsterdam Tour. Lees meer offerte aanvragen. De Amsterdam Light Festival Walking Tour.
Amsterdam Light Festival Centraal Station Tiqets.
Ervaar Amsterdam in een nieuw licht. Dit jaar is het thema van het Amsterdam Light Festival The Medium is the Message een beroemd statement van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. Geniet vanuit het comfort van een rondvaartboot van dit spectaculaire lichtspektakel.
Amsterdam Light Walk Le Champion.
Met als een van de hoogtepunten de jaarlijks terugkerende lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Op de avond na Kerst houden we de kerstsfeer nog even vast en leven met jou vast toe naar het nieuwe jaar. Datum: 27 december 2019.
Amsterdam Light Festival 2018 Uitjes.nl.
Elk jaar is er weer wat anders te zien op het Amsterdam Light Festival. Dit jaar heb ik voor het eerst vanaf het water een deel van de kunstwerken gezien. Waarschijnlijk ga ik nog een keer naar het festival, maar dan met de fiets.

Contacteer ons

aanbieding amsterdam light festival
amsterdam light festival tour
social deal amsterdam light festival
route light festival amsterdam
festival amsterdam augustus
muziek studio amsterdam
blue boat company amsterdam light festival
amsterdam light festival illuminade
salonboot amsterdam light festival
looproute light festival amsterdam
open air festival amsterdam