Meer resultaten voor amsterdam light festival

amsterdam light festival
Amsterdam Light Festival Boutique Hotel de Witte Dame in Abcoude.
Home / Evenementen / Amsterdam Light Festival. Amsterdam Light Festival. Het Amsterdam Light Festival is weer begonnen! Geniet van een bijzondere avond uit en boek een overnachting bij De Witte Dame. Zo ben je in no-time bij het Amsterdam Light Festival.
Amsterdam sfeervol verlicht voor 7e editie lichtfestival MAX Vandaag.
Installatie van Two Lamps voor Amsterdam Light Festival @AmsterdamLight pic.twitter.com/5DXeHehy3p. Jeroen Henneman @JeroenHenneman November 27, 2018. Het Amsterdam Light Festival duurt tot en met 20 januari 2019. Bron: ANP, Amsterdam Light Festival. Amsterdam Light Festival. Geef een reactie Reactie annuleren.
Amsterdam Light Festival Centraal Station Tiqets.
Geniet vanuit het comfort van een rondvaartboot van dit spectaculaire lichtspektakel. Het Amsterdam Light Festival 2018 bestaat uit 30 sculpturen gemaakt van twinkelende lichten, verspreid over de hele stad. Deze tentoonstelling verlicht de Amsterdamse grachten van 29 november tot 10 januari.
Bijdrage Trigion aan veiligheid Amsterdam Light Festival Trigion.
Bijdrage Trigion aan veiligheid Amsterdam Light Festival. 2015 10 dec. Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival voor jong en oud toveren hedendaagse internationale lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad.
Amsterdam Light Festival Blue Boat Company.
Wij zijn een partnership aangegaan met de Make-a-Wish en doneren 025, per verkocht Amsterdam Light Festival aan deze stichting, die hiermee wensen van kinderen met een ernstige ziekte in vervulling laat gaan. Meer over deze actie kan je vinden op de Blue Boat Light a Wish pagina.
Amsterdam Light Festival Verwarmde, overdekte boot huren Amsterdam.
Jaarlijkse Amsterdam Light Festival voor jong en oud. Een aantal weken per jaar licht Amsterdam letterlijk helemaal op. In co-creatie met kunstenaars, vormgevers en architecten maakt de organisatie van het Amsterdam Light Festival een jaarlijks evenement dat zowel jong als oud niet wil missen.
Amsterdam Light Festival 2018-2019 route Wandelen, Varen, Fietsen Travelvibe.
PS: De geplaatste fotos zijn een impressie van eerdere edities. Amsterdam Light Festival 2018 Amsterdam Light Festival 2019 Amsterdam Light Festival Land Expositie Amsterdam Light Festival Marineterrein Amsterdam Light Festival Water Expositie Fietsroute Amsterdam Light Festival Lichtfestival Amsterdam Route Amsterdam Light Festival Routes Amsterdam Light Festival Varen Amsterdam Light Festival.
Amsterdam Light Festival Marineterrein Amsterdam.
Amsterdam Light Festival. Dit jaar vindt de landexpositie van het Amsterdam Light Festiva l niet meer in de Plantagebuurt plaats maar op Marineterrein Amsterdam. Van 14 december 2017 tot en met 7 januari 2018 zijn 15 unieke lichtkunstwerken op het publiek toegankelijke deel van het Marineterrein te bewonderen.
Amsterdam Light Festival VVV NL.
Daarnaast zijn er rondleidingen en vinden er uitgebreide programmas en activiteiten plaats in musea, theaters, restaurants, winkels en andere locaties in Amsterdam. Bekijk de website van het Amsterdam Light Festival voor meer informatie en de deelnemende kunstenaars. Amsterdam Light Festival.
Amsterdam Light Festival Passenger Terminal Amsterdam.
Dit jaar staat het ruim vijftig dagen durende festival in het teken van Vriendschap en is te bezoeken vanaf 28 november 2015 t/m 17 januari 2016! Vaar en wandelroute.: Amsterdam Light Festival bestaat uit twee hoofdroutes: Water Colors en Illuminade.
Amsterdam Light Festival Pension Homeland.
Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de 6e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit jaarlijkse lichtkunstfestival voor jong en oud verandert het centrum van Amsterdam in een openlichtmuseum. Kunstwerken en installaties van hedendaagse internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad, op en rond de grachten.
Amsterdam Light Festival I-Dock restaurant Amsterdam.
Dit jaar vindt alweer de 6de editie van het Amsterdam Light Festival plaats op de Amsterdamse grachten en het IJ. Amsterdam Light Festival brengt licht aan in de donkere tijd van het jaar en zal de bezoekers kleurrijke kunstwerken laten zien.

Contacteer ons

groupon amsterdam light festival
urban music festival amsterdam
amsterdam light festival datum
amsterdam light festival wandelroute 2016
holland festival amsterdam
amsterdam museum amsterdam
festival light amsterdam
looproute amsterdam light festival
live muziek cafe amsterdam